Yoga Retreat på Gällnö i vår vackra Svenska Skärgård 

YOGA RETREAT I SKÄRGÅRDEN

Vi andas ut. En dryg timmes båtfärd från centrala Stockholm möts vi av en plats där tiden stått still. En skärgårdsidyll du inte längre trodde fanns. Trots närheten till storstadspulsen är vi så långt ifrån storstadsstressen man kan komma. Vi landar i kroppen och låter tystnaden ta över. Vi bor tillsammans i mysiga stugor och yogar i en vacker byggnad som sedan 1904 fungerade som skolsal. Vi andas in.

Play Video

ALLT DU BEHÖVER VETA

  • ​YEY! Du är bara några andetag från att boka in dig på en underbar yogaweekend med oss i Skärgården. Vi längtar efter att yoga med dig. ​
  • Vårt svenska Soul Space finns i ​utkanten av Gällnö by, cirka 15 minuters promenad från ångbåtsbryggan där Waxholms- och Cinderellabåtarna lägger till.
  • Retreatet inkluderar boende i mysiga stugor (torsdag-söndag),instruktörsledda yoga- & meditationsklasser samt ljuvliga måltider tillredda av vegetariska råvaror från granngården. ​
  • Vi börjar på torsdagen med en härlig yogaklass runt kl 18.00. Vill du njuta av havsluft hela vägen rekommenderas båten som avgår från Strömkajen kl 15.00.
  • Det går också toppen att åka buss, ett finfint alternativ är buss 438 från Slussen som är framme i Boda kl. 17.02 och i Boda byte till båt sista biten med avgång kl. 17.20.
  • Söndagen avslutas med en härlig klass och mysig lunch innan hemfärd. Här rekommenderas båten som avgår från Gällnö kl. 15.00 (Waxholmsbolaget). Finns en tid att passa går det även att tajma in båten kl. 14.00 (Strömmabolaget).
liten-kvist

VÅR VARDAG PÅ THE SOUL SPACE

MÖTER MORGONEN I TYSTNAD

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när solen börjar lysa med sin närvaro. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår härliga morgonsekvens som avslutas med en skön sittande meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas i tystnadens magiska stillhet. 

SOUL FLOW YOGA OCH LET GO

När du fyllt på med energi möts vi för dagens mest flowiga klass. Vi landar i kroppen och gör space för stora frågor och djupa svar. Förmiddagens tystnad bryts och vi njuter av en smarrig lunch. Mätta och belåtna dyker vi från bryggan, tar en simtur, njuter av en härlig promenad i naturen eller reflekterar över livets alla frågor.

MEDITERAR I SOLNEDGÅNGEN

Framåt eftermiddagen låter vi kroppen smälta under en lugnare klass som avslutas precis när grillen är sådär lagom varm och den åtrådda middagen står framdukad. Innan läggdags landar vi i bastun, tar ett kvällsdop eller småpratar runt brasan.